Loading...
MAATWERK KEUKENS

Hoe creëer je in een klassiek herenhuis een moderne keuken waarin het familieleven centraal staat?
Studio Maite bedacht een uniek ontwerp waarin sfeer en gezelligheid wordt benadrukt door een composiet aanrecht met een geïntegreerde bar. Bij De Oude Interieurbouw is dat exact waar we naar streven. Het creëren van een keuken die naadloos in het leven past van de bewoner voor wie ze is ontworpen.

In het keukenontwerp van deze gerenoveerde stadswoning zetten mooie strakke lijnen de toon, maar minstens even belangrijk is de combinatie van verschillende materialen. Het gebruik van tijdloze materialen als composiet steen, gepoedercoat staal en glas zorgen voor een open en licht ontwerp. Voor De Oude is het vanzelfsprekend om keukens te ontwerpen en produceren die de tijd moeiteloos trotseren. 

Een keukenontwerp verreist een combinatie van technische kennis en een goed gevoel voor estethiek. Zodra de keuken geconstrueerd is laat deze nog weinig verandering toe, wat het originele ontwerp ervan nog belangrijker maakt. Er is eindeloos te combineren in indeling, vorm, materiaal, kleur, inbouwapparatuur en accessoires, waarmee elke keuken naar eigen persoonlijke smaak is in te richten.
In elke keuken van De Oude kloppen de verhoudingen. Het werken met de juiste maatvoering en materialen maakt onze maatwerkkeukens geliefd.