OVER ONS

Bij De Oude Interieurbouw zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige meubels en interieurs voor zowel particuliere als zakelijke klanten.
De Oude Interieurbouw is opgericht in januari 2013 en wordt geleid door Leon De Oude, die het technische team en de werkplaats aanstuurt, en Lisa De Oude, die onze ontwerpafdeling leidt. Als gepassioneerd stel streven wij ernaar om unieke en op maat gemaakte meubels en interieurs te creëren die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten.

In 2020 zijn we verhuisd naar een grotere locatie in Amersfoort, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn en ons bedrijf verder kunnen ontwikkelen. Leon De Oude leidt elk project van start tot finish met zijn jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van materialen en technieken, terwijl Lisa De Oude verantwoordelijk is voor het creatieve ontwerp en de materiaalkeuzes met haar oog voor detail en passie voor design. Ze werkt nauw samen met ons technische team en onze klanten om ervoor te zorgen dat elk project voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en perfect past in de ruimte.

Bij De Oude Interieurbouw zijn we trots op onze expertise in materialen en technieken en streven we ernaar om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Dit stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te bieden die niet alleen esthetisch verantwoord zijn, maar ook duurzaam en functioneel. Door onze samenwerking met gerenommeerde leveranciers kunnen we materialen van de hoogste kwaliteit selecteren die passen bij het specifieke project.

Onze persoonlijke benadering en nauwe samenwerking met onze klanten gedurende het hele proces heeft bijgedragen aan ons succes en we zijn er trots op dat we veel van onze klanten hebben kunnen behouden. Of je nu een minimalistisch, modern design wilt of juist een warme, klassieke uitstraling, we werken samen met jou om ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Als je geïnteresseerd bent in een op maat gemaakt meubelstuk of interieurontwerp, neem dan gerust contact met ons op om te bespreken hoe we jouw visie tot leven kunnen brengen.

Met vriendelijke groeten,
Leon De Oude & Lisa De Oude,