OVER ONS

Begin januari 2020 openden wij in Amersfoort ons nieuwe meubelatelier en showroom. De nieuwe plek aan de Neonweg 9 bied meer ruimte voor ons groeiende interieurbouw bedrijf.
In tegenstelling tot de beperkte bekendheid van onze oude locatie aan de Beckeringhstraat in Soest, is het nieuwe pand een echte blikvanger op de Isselt in Amersfoort.

In de 4 jaar dat we in Soest werkten aan unieke projecten voor mooie klanten, konden we groeien. Groeien in kennis, ervaring, technologie en zelfsturing. Het waren onze klanten die hun projecten toevertrouwden aan de jonge team van De Oude. Die zijn we erg dankbaar voor de ontwikkelingen die we daardoor konden doormaken.

Bij De Oude Interieurbouw onderscheiden wij ons door onze totaalaanpak. Er zijn bij ons geen grenzen, de stoutste dromen weten wij te realiseren. Wij kennen geen standaardwerk. Elk project is een project op maat van de klant.
Ons team van gepassioneerde en vakkundige ambachtslieden, ontwerpers en werkvoorbereiders
vertalen ideeën naadloos in concrete plannen. Met oog voor detail en kwaliteit van het hoogste niveau maken wij keukens, kasten, meubels, deuren en lambriseringen op maat.

Wees welkom om kennis te maken in de werkplaats en showroom te Amersfoort, 
waar diverse materialen en hun verscheidenheid aan afwerkingen te zien zijn. 
Evenzo kan een blik worden geworpen in de werkplaats, waar onze ambachtsmensen de meubels op maat maken. 
Wij begeleiden u met plezier en met kennis van zaken.

Vriendelijke groet,
Leon De Oude & Lisa De Oude